Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Компанията предлага специално разработени тренинги, създадени на базата на дългогодишния преподавателски опит на Боряна Петрова и предпочитанията на преминалите през обученията в Ай Трейнинг курсисти.

И през 2015-2016 г. ITraining ще продължи да предлага на своите клиенти качествени и полезни професионални тренинги и обучения основно в сферата на Microsoft продуктите. Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение – за начално ниво, за напреднали, и за експерти.

Насочени са предимно към придобиване на реален практически опит и полезни знания чрез използване на разнообразни тестове и упражнения и чрез анализиране и решаване на конкретни бизнес проблеми, свързани с професионалната дейност на обучаваните.

Освен стандартните курсове по Microsoft Office – Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, по Visual Basic for Application, Microsoft Project и Microsoft Windows, ITraining ще предложи през настоящата година и няколко специално разработени, „къстъмизирани“ тренинги, създадени на базата на дългогодишния преподавателски опит на Боряна Петрова (Microsoft Certified Trainer, MVP) и предпочитанията на преминалите през обученията й курсисти.

Кои са най-актуалните от тях?

Power BI – мощен арсенал от Microsoft инструменти за Big Data анализ и Business Intelligence Solutions

power bi курсС помощта на Power Query, Power Pivot, Power View и Power Map всеки бизнес може да спечели изключително предимство пред конкурентите си. Научете как!

 

 

 

 

 

Java програмиране

Java курсКурсът на ITraining по Java е озаглавен „Java Intense програмиране“, не заради силата на Java кафе аромата, а защото е фокусиран изключително силно към придобиването на ценни най-вече практически умения в процеса на овладяването на Java – един от най-актуалните в последните години програмни езици.

 

 

 

Microsoft SQL Server

microsoft sql server обучениеОт нашите партньори – SQL Master Academy
Всеки, който се занимава с SQL Server или работи в областта на Business Intelligence и Database Design, може да намери своя полезен тренинг и благодарение на него да достигне до следващото ниво на своя професионализъм и експертна компетентност. Повече информация тук.

 

 

 

От 2014 г.:

 

microsoft office Ай Трейнинг

Microsoft Office от 2003 към 2013 и 2016 – насоки за бърз и безболезнен преход

Курсът е предназначен за потребители, които досега са ползвали Microsoft Office версия 2003 и преминават към версия 2013 и най-новата 2016. Първият досег с новия софтуер в началото може да е малко объркващ и това да се отрази негативно върху продуктивността на всички, свикнали със стария интерфейс.

Този еднодневен тренинг, ще ви ориентира във всички основни детайли и промени в 2013-2016 интерфейса и ще ви запознае с нововъведенията в Microsoft Office функционалностите, които със сигурност ще ви помогнат да вършите ежедневните си задачи и по-бързо, и по-качествено от преди.

Курсът е предназначен основно за потребители, които имат малък опит с Microsoft Office и желаят да повишат уменията си в новата работна среда. Разглежда основно Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint и Outlook.

Microsoft Office – Великолепната седморка

Курсът е предназначен основно за потребители, които имат някакъв опит и умения с предишни версии на Microsoft Office и желаят да се запознаят по-подробно и детайлно с нововъведенията и актуалните функционалности на софтуера, версия 2013 и 2016.

Тренингът е двудневен и разглежда подробно Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Access, Visio, OneNote и Outlook.

 

Office 365 – за удобството и ползата от Облака

office-365-square-logoOffice 365 е единствената уеб базирана услуга, която е напълно съвместима с Microsoft Office
Освен всички предимства на с Microsoft Office, с Office 365 вие имате възможност:

 • Да преглеждате и редактирате документи с колегите си практически от всяко място,
 • Да комуникиране с помощта на аудио, видео и незабавни съобщения практически от всяко място,
 • За базиран на облак (Sky Drive) професионален имейл,
 • За видеоконференции и незабавни съобщения,
 • За споделяне на файлове в рамките на организацията и извън нея,
 • За предвидими месечни разходи без предварителни инфраструктурни разходи.

И не на последно място – с Office 365 вие имате възможност да се концентрирате повече върху работата си и по-малко върху технологиите.

Тренингът е еднодневен и е насочен към крайни потребители, които имат опит с Microsoft Office и желаят да развият своите умения и да повишат своята бизнес продуктивност в реализацията на ежедневните си задачи.

 

Най-полезните 5 функционалности на Microsoft Word, които не ползвате

Microsoft Word courseMicrosoft Word е много повече от програма за писане на документи. Многобройни изследвания сред бизнес юзърите, а и нашия опит показва, че огромна част от потребителите използват Microsoft Word основно като „пишеща машина“ плюс някои най-базисни функционалности на софтуера.

Всъщност възможностите на Microsoft Word (особено във версия 2013) и ползите от пълноценното му прилагане в бизнес среда, са огромни, като за някои от тях дори и не подозирате.

Полезните функционалности на софтуера, които не влизат често в употреба, са много. Този еднодневен тренинг разглежда основно 5 от тях:

 

 • Масова поща (Mail merge), 
 • Съдържание на документ (Table of Content),
 • Бързо въвеждане на текст (Building blocks / Quick parts), 
 • Импортиране на динамични таблици от Excel и автоматично генериране на презентация от Word в PowerPoint.
 • Проследяване на редакции, промени и различни версии на документа с помощта на Track Changes

Тренингът е предназначен за потребители, които имат начална подготовка и базисни умения в Microsoft Word.

 

Как да създавате WOW презентации с Microsoft PowerPoint – Tips and Tricks

Microsoft PowerPoint kursПодобно както при Microsoft Word, и изследванията за Microsoft PowerPoint показват, че 90 % от потребителите му ползват не повече от 10% от функционалностите на PowerPoint при създаване на презентации. А софтуерът (особено версия 2013) има огромни възможности, като за някои от тях дори и не подозирате, и ползите от пълноценното му прилагане в бизнеса, са безспорни.

Тренингът е еднодневен и е насочен към потребители, които имат базисни познания за Microsoft PowerPoint и желаят да подобрят своите умения за работа със софтуера.

Същият курс може да бъде проведен и в два дни, като на втория ден потребителите ще получат познания не само върху професионалното използване на PowerPoint за създаване на впечатляващи презентации, но и за основните принципи и техники на изнасяне на презентации пред публика, с което ще повишат нивото на своите презентационни умения.

 

ТОП 5 на най-полезното в Microsoft Excel

Microsoft Excel kursЕднодневен курс, насочен към потребители, които имат желание да усъвършенстват своите умения в сферата на Microsoft Excel и искат да изучат тънкостите и най-полезните за бизнеса функционалности на последните версии (2007, 2010 и 2013).
Съдържанието на тренинга е разработено и насочено към курсисти, които имат опит с Microsoft Excel и са над началното ниво.

След преминаване на обучението, курсистите ще могат да правят анализи чрез Условно форматиране, ще могат да работят с логически функции, да намират лесно данни с помощта на VLOOKUP, да анализират с помощта на Pivot таблици.

 

Кой се страхува от Excel?

Специално разработен курс за начинаещи в Microsoft Excel. Това е програмата в Microsoft Office, която може би изглежда най-трудна и „плашеща“ за повечето потребители, а голяма част от тях ползват само нейните най-основни, базови функционалности, често пъти неправилно.

Всъщност Excel е най-великата програма, създадена от Microsoft, тя има толкова големи и богати възможности, за които дори и не сте подозирали. Тя може толкова много да ви улесни живота и да ви направи в пъти по-продуктивни в ежедневните бизнес задачи, които изпълнявате, колкото даже не можете да си представите.

Този двудневен курс ще ви въведе в „царството“ на Excel, ще ви научи не само да не се страхувате от него, а и ще ви накара да го заобичате и да продължите да изучавате тайните му.

Магията на Pivot таблиците в Excel

Pivot таблиците са един от малко използваните инструменти в Microsoft Excel. Чрез него можете да обобщавате и анализирате бързо големи масиви от информация.
В този еднодневен тренинг участниците ще научат как се създават, променят и „тунинговат“ pivot таблици и как чрез използването им ще спестят време, усилия и ще повишат осезаемо продуктивността в изпълняваните от тях бизнес задачи.
Курсът е предназначен за потребители, които боравят добре с изчисления и логически функции в Microsoft Excel и познават всички базови функционалности на софтуера.

Всичко за графиките в Microsoft Excel

Този еднодневен курс ще ви научи как да визуализирате ефектно данните си с помощта на Excel.
Той е предназначен за работещи с Microsoft Excel специалисти, които се занимават с бизнес анализ, социологически проучвания, научни изследвания или им се налага да представят разнообразна информация чрез графики и визуализации.

 

PowerPivot – най-мощният инструмент за Big Data анализ

PowerPivot курс ITrainingPowerPivot предоставя изключителни възможности за статистически анализ на огромни масиви от информация и за Business Intelligence Solutions (BIS). Този уникален инструмент позволява интегрирането и анализа на данни от различни източници – таблици в Excel, бази от Access, Azure, SharePoint, SQL, вкл. и източници онлайн – директно от интернет, както и изграждането на къстъмизирани data модели в зависимост от специфичните цели и изисквания на дадения бизнес проект.

Този двудневен специализиран тренинг е предназначен за специалисти, които боравят на високо ниво с Excel, познават отлично Pivot таблиците и дейността им е насочена основно към работа с бази данни и Big Data анализ. Като специален модул към курса се изучава и програмния език DAX – неразривна част от работата с PowerPivot.

Овладяването на PowerPivot е „висшият пилотаж“ в орбитата на Microsoft Excel.

Научи VBA for Microsoft Excel за два дни

itraining-vbaТози двудневен курс разглежда както основите, така и в дълбочина темите, свързани със създаването и използването на макроси в Microsoft Excel. Курсистите ще се запознаят с основните инструменти за създаване на макроси, след което ще тренират уменията си в обработката им чрез конкретни примери в средата на Visual Basic for Microsoft Excel.

Тренингът е насочен към потребители, които притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и целят автоматизиране на ежедневната си работа и повишаване на своята бизнес продуктивност.

Макросите в Microsoft Excel

Еднодневен тренинг, който ще ви научи как да автоматизирате ежедневните си бизнес задачи без да е необходимо да сте програмисти.
Курсът ще ви въведе в основите на създаването на макроси и ще ви осигури базисни познания и умения за бъдещо овладяване на VBA за Excel.

 

Стани експерт в Microsoft Project

Microsoft Project ITrainingТози двудневен тренинг ще е от изключителна полза за ръководители на проекти, ръководители на екипи, както и за членовете на екипите, работещи по проекти и, разбира се, за всеки, който има интерес да се запознае, да овладее и да използва Microsoft Project в бъдещата си професионална дейност.

Курсистите ще изучат всички най-важни базисни функционалности на Microsoft Project и ще усвоят стъпка по стъпка, основните етапи на работата по управление на проект с помощта на Microsoft Project 2010 и 2013.

 

Microsoft Project – Властелинът на продуктивността

Този еднодневен курс е предназначен за експерти, които добре познават Microsoft Project, но желаят да овладеят в детайли всички тънкости и богатите възможности, които предоставя софтуера.

Фокусът на тренинга е насочен най-вече към обсъждане на реални примери и казуси и към повишаването на бизнес продуктивността при управлението на проекти с помощта на Microsoft Project 2010 и 2013.

 

Първи стъпки в изграждането на база данни с Microsoft Access

Microsoft Access obuchenieТози двудневен тренинг ще ви даде основните познания и умения за изграждане и структуриране на бази данни с помощта на Microsoft Access. Ще научите най-важните базисни операции на програмата, благодарение на което ще повишите продуктивността в изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

Курсът преподава фундаменталните знания и умения, необходими по-късно за надграждане в използването на по-сложни функции за достъп, като например поддържането на бази данни и използване на програмни техники.

 

Microsoft Outlook 2013 – много повече от Mail клиент

Outlook 2013 курсТози еднодневен курс е предназначен за начинаещи потребители или за потребители с несистематизирани познания и умения за работа с Microsoft Outlook. Акцентът е основно върху Microsoft Outlook 2013 и новите функционалности, които той предлага в сравнение с предишните версии – 2003, 2007 и 2010.

Тренингът ще ви научи как да използвате пълните възможности на софтуера, които са много по-големи от тези на един обикновен мейл клиент и благодарение на това – да повишите продуктивността при организацията и изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

 

От Windows XP/Vista/7 към Windows 8 и Windows 10 – насоки за бърз и безболезнен преход

windows training itrainingКурсът е предназначен за потребители, които досега са ползвали някои от старите версии на Windows – XP, Vista или 7 и преминават към версии Windows 8/8.1 или Windows 10. Първият досег с новия софтуер в началото може да е объркващ, и това да се отрази негативно върху продуктивността на всички, свикнали със стария дизайн и интерфейс.

Този еднодневен тренинг, ще ви ориентира във всички основни детайли и промени в Windows 10 интерфейса и ще ви запознае с новия дизайн и функционалностите му, които със сигурност ще ви помогнат да вършите ежедневните си задачи и по-бързо, и по-качествено от преди.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на курсистите.

Ако желаете да научите повече за курсовете, обученията и консултациите, които предлага ITraining, свържете се с нас или ни пишете тук: 

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Прочетете още: