Microsoft Project

Microsoft ProjectОбучението по Microsoft Project е разделено на два основни модула – за начинаещи и за потребители с малко опит.

Предлагат се обучения по Microsoft Project 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи разглежда теми за запознаване с основните етапи и понятия за проекти. Създаване на елементарен план, въвеждане на ресурси, създаване на календари и отпечатване на план.

Обучението за потребители с малко опит е изградено върху типове задачи, уравнение за продължителност, типове ресурси и добри техники за създаване на графици, бюджетиране, на потребителски изгледи, оптимизиране на ресурси.

Най-актуалните Microsoft Project курсове на ITraining са:

Стани експерт в Microsoft Project

Този двудневен тренинг ще е от изключителна полза за ръководители на проекти, ръководители на екипи, както и за членовете на екипите, работещи по проекти и, разбира се, за всеки, който има интерес да се запознае, да овладее и да използва Microsoft Project в бъдещата си професионална дейност.

Курсистите ще изучат всички най-важни базисни функционалности на Microsoft Project и ще усвоят стъпка по стъпка, основните етапи на работата по управление на проект с помощта на Microsoft Project 2010 и 2013.

Microsoft Project – Властелинът на продуктивността

Този еднодневен курс е предназначен за експерти, които добре познават Microsoft Project, но желаят да овладеят в детайли всички тънкости и богатите възможности, които предоставя софтуера.

Фокусът на тренинга е насочен най-вече към обсъждане на реални примери и казуси и към повишаването на бизнес продуктивността при управлението на проекти с помощта на Microsoft Project 2013 и 2016.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn