Microsoft Project

Microsoft ProjectОбучението по Microsoft Project е разделено на два основни модула – за начинаещи и за потребители с малко опит.

Предлагат се обучения по Microsoft Project 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи разглежда теми за запознаване с основните етапи и понятия за проекти. Създаване на елементарен план, въвеждане на ресурси, създаване на календари и отпечатване на план.

Обучението за потребители с малко опит е изградено върху типове задачи, уравнение за продължителност, типове ресурси и добри техники за създаване на графици, бюджетиране, на потребителски изгледи, оптимизиране на ресурси.

Най-актуалните Microsoft Project курсове на ITraining са:

Стани експерт в Microsoft Project

Този двудневен тренинг ще е от изключителна полза за ръководители на проекти, ръководители на екипи, както и за членовете на екипите, работещи по проекти и, разбира се, за всеки, който има интерес да се запознае, да овладее и да използва Microsoft Project в бъдещата си професионална дейност.

Курсистите ще изучат всички най-важни базисни функционалности на Microsoft Project и ще усвоят стъпка по стъпка, основните етапи на работата по управление на проект с помощта на Microsoft Project 2010 и 2013.

Microsoft Project – Властелинът на продуктивността

Този еднодневен курс е предназначен за експерти, които добре познават Microsoft Project, но желаят да овладеят в детайли всички тънкости и богатите възможности, които предоставя софтуера.

Фокусът на тренинга е насочен най-вече към обсъждане на реални примери и казуси и към повишаването на бизнес продуктивността при управлението на проекти с помощта на Microsoft Project 2013 и 2016.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в LinkedIn