Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Microsoft Outlook

 

Обучението по Microsoft Outlook е разделено на два основни модула – за начинаещи и за потребители с опит

Предлагат се обучения по Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016 и Outlook (Office 365).

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи обхваща теми и основни правила за работа с електронна поща. Изпращане на писмо, работа с календар, насрочване на задачи и др..

Обучението за потребители с опит е насочено основно върху по-сложни настройки за изпращане на писмо – по зададено време и приоритет, настройка на подпис, пренасочване на задачи, създаване на списък – група с контакти и мн.др.

Най-популярният Microsoft Outlook курс на ITraining e:

Microsoft Outlook – много повече от Mail клиент

Този еднодневен курс е предназначен за начинаещи потребители или за потребители с несистематизирани познания и умения за работа с Microsoft Outlook. Акцентът е основно върху Microsoft Outlook (Office 365) и новите функционалности, които той предлага в сравнение с предишните версии – 2010, 2013 и 2016.

Тренингът ще ви научи как да използвате пълните възможности на софтуера, които са много по-големи от тези на един обикновен мейл клиент и благодарение на това – да повишите продуктивността при организацията и изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата може да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.