Microsoft Office Outlook

OutlookОбучението по Microsoft Outlook е разделено на два основни модула – за начинаещи и за потребители с опит

Предлагат се обучения по Microsoft Outlook 2007 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи обхваща теми и основни правила за работа с електронна поща. Изпращане на писмо, работа с календар, насрочване на задачи и др..

Обучението за потребители с опит е насочено основно върху по-сложни настройки за изпращане на писмо – по зададено време и приоритет, настройка на подпис, пренасочване на задачи, създаване на списък – група с контакти и мн.др.

Най-популярният Microsoft Outlook курс на ITraining e:

Microsoft Outlook 2013 – много повече от Mail клиент

Този еднодневен курс е предназначен за начинаещи потребители или за потребители с несистематизирани познания и умения за работа с Microsoft Outlook. Акцентът е основно върху Microsoft Outlook 2013 и новите функционалности, които той предлага в сравнение с предишните версии – 2003, 2007 и 2010.

Тренингът ще ви научи как да използвате пълните възможности на софтуера, които са много по-големи от тези на един обикновен мейл клиент и благодарение на това – да повишите продуктивността при организацията и изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата може да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn