Клиенти на ITraining

 

Тези, които се довериха на професионализма и компетентността на ITraining. Част от нашите корпоративни клиенти:

All Channels Communication GroupEVN – БългарияЕКО България
all-channels evneko
Една от водещите български компании за реклама, ПР и маркетингови комуникации.Българското представителство на австрийската компания в сферата на доставката на електроенергия и енергийни услуги.Компанията, част от Hellenic Petroleum Group, притежава мрежа от над 80 бензиностанции и 4 петролни бази в цялата страна.

 

Generali България SopharmaABB България
generalisopharmaабб българия
Компания сред лидерите в предлагането на небанкови финансови услуги в България – част от Generali PPF Holding B.V.Една от водещите български фармацевтични компании компании с над 75-годишна история.Част от световната индустриална група ABB, специализирана в производство на иновативни системи и продукти за енергетиката.
Контракт СитиLidl БългарияMr. Bricolage
kontrakt-citylidl - itrainingbrikolage
Представител на утвърдени фирми в строителния бранш, с основен предмет на дейност – проучване, проектиране, изграждане на сгради и търговия с недвижими имоти.Една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа – с над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа.Най-голямата верига магазини за дома и градината в България. Компанията е позната на 4 континента, а общият брой на магазините й е над 500.
Meggle БългарияAurubis БългарияPiere Fabre
megleаурубис българияpiere-fabre
Един от най-големите български производители на мляко и млечни продукти, част от германската компания Meggle.Част от световната индустриална група Aurubis, специализирана в производство на мед и медни изделия, най-големият преработвател на мед в света.Българското представителство на световно известната френска компания за медицинска козметика.
PS Electric Хидрострой АДSanofi България
PShidrostroysanofi
Компанията, позната и като „Павел и синове“ е лидер в производството и инженерното обслужване на промишлени съоръжения за енергетиката и електропроизводството..Eдна от най-големите и авторитетни строителни компании в БългарияБългарското представителство на световноизвестната фармацевтична компания.
Schenker БългарияSofia Med Servier България
Schenker_logosofiamed
Българското представителство на DB Schenker – глобален доставчик на логистични услуги, разполага с една от най-развитите транспортни мрежи. Един от най-големите български производители на широка гама валцовани и пресовани продукти от мед, медни сплави и цинк с широко приложение.Българското представителство на една от най-големите фармацевтични компании във Франция и в света – с над 21 000 служители и с присъствие в 148 държави от 5 континента.
Tishman БългарияФондация Америка за България Actavis България
tishmanАмерика за България актавис българия
Българското представителство на Tishman – компания, световен лидер в търговията с недижими имоти. Фондация, създадена от Българо-американския инвестиционен фонд, основан от САЩ чрез Американската агенция за международно развитие, с цел подпомагане развитието на частния сектор в България.Българското представителство на глобалната фармацевтична компания, лидер на пазара по продажби в опаковки, производствен капацитет и продуктова гама.
AES БългарияГалакси Инвестмънт ГрупНАП
aesgalaxy property groupнап
ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” – част от Корпорацията 

ЕЙ И ЕС – глобална енергийна компания,вписана в регистъра на Нюйоркската фондова борса

Една от водещите български инвестиционни Real estate компании, с клиенти от над 30 държави по целия святНационална агенция за приходите, Миинистерство на финансите
Банка ДСКHuverpharma България Chiesi България
банка дскхюверфарма българия киези българия
Една от най-големите български банки, част от OTP Group. Глобална фармацевтична компания с присъствие в над 70 страни от 6 континента. Българското представителство на Chiesi Pharmaceuticals GmbH, Виена(“Chiesi Austria”), която е част от италианската фармацевтична компания Chiesi Farmaceuticy S.p.A., Парма
Софийска водаМобилтел Telus International
софийска водамобилтел телус
Българо-френска компания, създадена по силата на Договор за концесия със Столична община за експлоатацията и поддръжката на ВиК системата в София.Български телекомуникационен оператор, познат с марката Мтел, част от Telekom Austria Group.Предоставя фиксирани и мобилни гласови услуги, интернет и телевизия през оптична и сателитна свързаност на над 4 млн. клиентиГлобална аутсорсинг компания с 14 милиона клиенти и 12 милиарда долара годишен оборот. Оперира на 4 континента, има офис и в България, централата й е в Канада.
VivacomБНП Париба СИБАНК
vivacom-bgbnpparibas-bg

 

 

 

 

cibank-bg
Търговската марка на Българска телекомуникационна компания ЕАД – лидер на пазара на телекомуникационни услуги в България. Българския клон на френската финансова компания BNP Paribas Group, най-голямата банкова група в Еврозоната,

вкл. и БНП Париба Лични Финанси – най-голямата небанкова финансова институция в България 

Една от най-големите български търговски банки с над 20-годишен опит в предлагането на пълната гама от банкови и финансови услуги и продукти.
БалканстройHeta Asset Resolution Baker Tilly
balkanstroiheta

 

baker-tilly
Една от най-големите български строителни компании, която работи в сферите на жилищното, общественото, индустриалното и инфраструктурното строителство. Една от водещите компании за управление на активи в България, част от световната компания Heta Asset Resollution Group с централа в Австрия. Водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти с представителства в България, Кипър, Гърция, Румъния и Молдова.Част от световната компания Baker Tilly International 

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в LinkedIn