Клиенти на ITraining

 

Тези, които се довериха на професионализма и компетентността на ITraining. Част от нашите корпоративни клиенти:

All Channels Communication GroupEVN – БългарияЕКО България
all-channels evneko
Една от водещите български компании за реклама, ПР и маркетингови комуникации.Българското представителство на австрийската компания в сферата на доставката на електроенергия и енергийни услуги.Компанията, част от Hellenic Petroleum Group, притежава мрежа от над 80 бензиностанции и 4 петролни бази в цялата страна.

 

Generali България SopharmaABB България
generalisopharmaабб българия
Компания сред лидерите в предлагането на небанкови финансови услуги в България – част от Generali PPF Holding B.V.Една от водещите български фармацевтични компании компании с над 75-годишна история.Част от световната индустриална група ABB, специализирана в производство на иновативни системи и продукти за енергетиката.
Контракт СитиLidl БългарияMr. Bricolage
kontrakt-citylidl - itrainingbrikolage
Представител на утвърдени фирми в строителния бранш, с основен предмет на дейност – проучване, проектиране, изграждане на сгради и търговия с недвижими имоти.Една от най-големите вериги магазини за хранителни стоки в Европа – с над 9 000 магазина в повече от 20 страни в Европа.Най-голямата верига магазини за дома и градината в България. Компанията е позната на 4 континента, а общият брой на магазините й е над 500.
Meggle БългарияAurubis БългарияPiere Fabre
megleаурубис българияpiere-fabre
Един от най-големите български производители на мляко и млечни продукти, част от германската компания Meggle.Част от световната индустриална група Aurubis, специализирана в производство на мед и медни изделия, най-големият преработвател на мед в света.Българското представителство на световно известната френска компания за медицинска козметика.
PS Electric Хидрострой АДSanofi България
PShidrostroysanofi
Компанията, позната и като „Павел и синове“ е лидер в производството и инженерното обслужване на промишлени съоръжения за енергетиката и електропроизводството..Eдна от най-големите и авторитетни строителни компании в БългарияБългарското представителство на световноизвестната фармацевтична компания.
Schenker БългарияSofia Med Servier България
Schenker_logosofiamed
Българското представителство на DB Schenker – глобален доставчик на логистични услуги, разполага с една от най-развитите транспортни мрежи. Един от най-големите български производители на широка гама валцовани и пресовани продукти от мед, медни сплави и цинк с широко приложение.Българското представителство на една от най-големите фармацевтични компании във Франция и в света – с над 21 000 служители и с присъствие в 148 държави от 5 континента.
Tishman БългарияФондация Америка за България Actavis България
tishmanАмерика за България актавис българия
Българското представителство на Tishman – компания, световен лидер в търговията с недижими имоти.               Фондация, създадена от Българо-американския инвестиционен фонд, основан от САЩ чрез Американската агенция за международно развитие, с цел подпомагане развитието на частния сектор в България.Българското представителство на глобалната фармацевтична компания, лидер на пазара по продажби в опаковки, производствен капацитет и продуктова гама.
AES БългарияГалакси Инвестмънт ГрупНАП
aesgalaxy property groupнап
ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” – част от Корпорацията 

ЕЙ И ЕС – глобална енергийна компания,вписана в регистъра на Нюйоркската фондова борса

Една от водещите български инвестиционни Real estate компании, с клиенти от над 30 държави по целия святНационална агенция за приходите, Миинистерство на финансите
Банка ДСКHuverpharma България Chiesi България
банка дскхюверфарма българия киези българия
Една от най-големите български банки, част от OTP Group.                                                    Глобална фармацевтична компания с присъствие в над 70 страни от 6 континента.                                                  Българското представителство на Chiesi Pharmaceuticals GmbH, Виена(“Chiesi Austria”), която е част от италианската фармацевтична компания Chiesi Farmaceuticy S.p.A., Парма
Софийска водаМобилтел Telus International
софийска водамобилтел телус
Българо-френска компания, създадена по силата на Договор за концесия със Столична община за експлоатацията и поддръжката на ВиК системата в София.Български телекомуникационен оператор, познат с марката Мтел, част от Telekom Austria Group.Предоставя фиксирани и мобилни гласови услуги, интернет и телевизия през оптична и сателитна свързаност на над 4 млн. клиентиГлобална аутсорсинг компания с 14 милиона клиенти и 12 милиарда долара годишен оборот. Оперира на 4 континента, има офис и в България, централата й е в Канада.
VivacomБНП Париба СИБАНК
vivacom-bgbnpparibas-bg

 

 

 

 

cibank-bg
Търговската марка на Българска телекомуникационна компания ЕАД – лидер на пазара на телекомуникационни услуги в България.                      Българския клон на френската финансова компания BNP Paribas Group, най-голямата банкова група в Еврозоната,

вкл. и БНП Париба Лични Финанси – най-голямата небанкова финансова институция в България                                                                                                                               

Една от най-големите български търговски банки с над 20-годишен опит в предлагането на пълната гама от банкови и финансови услуги и продукти.        
БалканстройHeta Asset Resolution Baker Tilly
balkanstroiheta

 

baker-tilly
Една от най-големите български строителни компании, която работи в сферите на жилищното, общественото, индустриалното и инфраструктурното строителство.                         Една от водещите компании за управление на активи в България, част от световната компания Heta Asset Resollution Group с централа в Австрия.                                                                                                                                  Водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти с представителства в България, Кипър, Гърция, Румъния и Молдова.Част от световната компания Baker Tilly International         

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn