Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Microsoft Access

 

Обучението по Microsoft Access е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят за обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft Access 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи обхваща теми и основни правила за създаване на релационни бази от данни. Тук се разглеждат начини за създаване на таблици. Типове данни в Microsoft Access.Основни понятия за извличане на данни – заявки.

Обучението за потребители с малко опит е насочено основно върху по-сложни начини за извличане на информация от базите данни. Създаване на форми и отчети.

Обучението за напреднали потребители включва конструиране на цялостна база от данни. Работа с макроси в Microsoft Access. Защита и споделяне на данни.

Най-актуалния Microsoft Access курс на ITraining е:

Първи стъпки в изграждането на база данни с Microsoft Access

Този двудневен тренинг ще ви даде основните познания и умения за изграждане и структуриране на бази данни с помощта на Microsoft Access. Ще научите най-важните базисни операции на програмата, благодарение на което ще повишите продуктивността в изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

Курсът преподава фундаменталните знания и умения, необходими по-късно за надграждане в използването на по-сложни функции за достъп, като например поддържането на бази данни и използване на програмни техники.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.