Microsoft Office Access

MS AccessОбучението по Microsoft Access е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят за обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft Access 2007, 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи обхваща теми и основни правила за създаване на релационни бази от данни. Тук се разглеждат начини за създаване на таблици. Типове данни в Microsoft Access.Основни понятия за извличане на данни – заявки.

Обучението за потребители с малко опит е насочено основно върху по-сложни начини за извличане на информация от базите данни. Създаване на форми и отчети.

Обучението за напреднали потребители включва конструиране на цялостна база от данни. Работа с макроси в Microsoft Access. Защита и споделяне на данни.

Най-актуалния Microsoft Access курс на ITraining е:

Първи стъпки в изграждането на база данни с Microsoft Access

Този двудневен тренинг ще ви даде основните познания и умения за изграждане и структуриране на бази данни с помощта на Microsoft Access. Ще научите най-важните базисни операции на програмата, благодарение на което ще повишите продуктивността в изпълнението на ежедневните ви бизнес задачи.

Курсът преподава фундаменталните знания и умения, необходими по-късно за надграждане в използването на по-сложни функции за достъп, като например поддържането на бази данни и използване на програмни техники.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn