Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

"Power BI for Excel Essentials - курс на ITraining - 27-28-ми април!"

Двудневен тренинг, който ще ви запознае с основните процеси и ще ви научи да работите с инструментите, включени в Power BI еко системата, основно – Power Query и Power Pivot.

Научете повече!

Политика за поверителност

 

 

 

Информация относно Администратора на лични данни

  • Наименование: ИТРЕНИНГ ООД
  • ЕИК: 202745977
  • Седалище и адрес на управление: София, 1618, ж.к. Овча Купел, бл. 603, вх. А, ет. 2, ап. 3
  • E-mail: itraining@itraining.bg
  • Телефон.: 0887 602 707

Информация относно компетентния надзорен орган

  • Наименование: Комисия за защита на личните данни
  • Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  • Телефон:02 915 3 518
  • Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
  • Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Какви лични данни събираме?

  • Вашите имена, адреси, данни за фирма
  • Email адреси
  • IP адреси
  • Бисквитки
  • Лични данни от други източници – например от социални приложения

Какво представляват „бисквитките“?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се записват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уебсайт. Те позволяват на уебсайта да запазва Вашите действия и предпочитания за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате всеки път, когато посещавате сайта ни или преминавате от една страница към друга.

По какъв начин използваме „бисквитките“?

Нашият уебсайт използва Google Analytics – услуга за статистически анализ на мрежата, предоставена от Google Inc. Google Analytics използва „бисквитки“, които ни помагат да анализираме използването на сайта ни от Вас – нашите потребители.

Google Inc. използва тази информация за съставяне на отчети за работата на сайта ни, но може да използва тази информация и за предоставяне на подходящи за Вас реклами или услуги в други сайтове, в съответствие със собствената си политика на поверителност, над която ние нямаме влияние.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите услуги, ние използваме също следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата:

  • Facebook Pixel
  • Facebook Event Tracking

Ако все пак не желаете да приемете ползването на „бисквитки“:

Можете да не се съгласите с ползването на „Бисквитки“, като по този начин те няма да бъдат записани на Вашето устройство.

Можете във всеки момент да откажете използването на „бисквитки“, като изберете съответните настройки на Вашия браузър.

Можете във всеки момент да изтриете записаните на устройството Ви „бисквитки“ със средствата на операционната система, която ползвате.

Всички съвременни браузъри ви позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на вашия браузър.

Ако не желаете всички или част от Вашите лични данни да продължат да бъдат обработвани, за конкретна или за всички цели на обработване, Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка чрез искане в свободен текст.

Вие имате право да изискате и получите от нас потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.

Вие имате правото да поискате от нас изтриване на свързаните с Вас лични данни, а ние имаме задължението да ги изтрием без забавяне.

Вие можете да възразите по всяко време срещу обработването на лични данни от наша страна.