Microsoft Office PowerPoint

PowerPointОбучението по Microsoft PowerPoint е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят за обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft PowerPoint 2007, 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи разглежда теми и основни правила за създаване на презентация, форматиране на презентация и отпечатване. Вмъкване на изображения. Оформяне на Header и Footer.

Обучението за потребители с малко опит е насочено основно върху по-елегантни техники за работа с Microsoft PowerPoint. Разглежда се работа с Master Slide.Техники за анимиране на текст, обект и слайдове.

Обучението за напреднали потребители обхваща техники за презентиране. Добри практики за изнасяне на презентация пред публика. Добри практики за структуриране на презентация.

Най-актуалният Microsoft PowerPoint курс на ITraining e:

Как да създавате WOW презентации с Microsoft PowerPoint – Tips and Tricks

Подобно както при Microsoft Word, и изследванията за Microsoft PowerPoint показват, че 90 % от потребителите му ползват не повече от 10% от функционалностите на PowerPoint при създаване на презентации. А софтуерът (особено версия 2013) има огромни възможности, като за някои от тях дори и не подозирате, и ползите от пълноценното му прилагане в бизнеса, са безспорни.
Тренингът е еднодневен и е насочен към потребители, които имат базисни познания за Microsoft PowerPoint и желаят да подобрят своите умения за работа със софтуера.

Същият курс може да бъде проведен и в два дни, като на втория ден потребителите ще получат познания не само върху професионалното използване на PowerPoint за създаване на впечатляващи презентации, но и за основните принципи и техники на изнасяне на презентации пред публика, с което ще повишат нивото на своите презентационни умения.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn