Microsoft Office PowerPoint

PowerPointОбучението по Microsoft PowerPoint е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят за обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft PowerPoint 2007, 2010, 2013 и 2016.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи разглежда теми и основни правила за създаване на презентация, форматиране на презентация и отпечатване. Вмъкване на изображения. Оформяне на Header и Footer.

Обучението за потребители с малко опит е насочено основно върху по-елегантни техники за работа с Microsoft PowerPoint. Разглежда се работа с Master Slide.Техники за анимиране на текст, обект и слайдове.

Обучението за напреднали потребители обхваща техники за презентиране. Добри практики за изнасяне на презентация пред публика. Добри практики за структуриране на презентация.

Най-актуалният Microsoft PowerPoint курс на ITraining e:

Как да създавате WOW презентации с Microsoft PowerPoint – Tips and Tricks

Подобно както при Microsoft Word, и изследванията за Microsoft PowerPoint показват, че 90 % от потребителите му ползват не повече от 10% от функционалностите на PowerPoint при създаване на презентации. А софтуерът (особено версия 2013) има огромни възможности, като за някои от тях дори и не подозирате, и ползите от пълноценното му прилагане в бизнеса, са безспорни.
Тренингът е еднодневен и е насочен към потребители, които имат базисни познания за Microsoft PowerPoint и желаят да подобрят своите умения за работа със софтуера.

Същият курс може да бъде проведен и в два дни, като на втория ден потребителите ще получат познания не само върху професионалното използване на PowerPoint за създаване на впечатляващи презентации, но и за основните принципи и техники на изнасяне на презентации пред публика, с което ще повишат нивото на своите презентационни умения.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в LinkedIn