Microsoft Office Word

MS WordОбучението по Microsoft Word е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят за обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft Word 2007, 2010, 2013 и 2016.

Обучението за начинаещи разглежда теми и основни правила за създаване на документи, форматиране на документи и отпечатване. Вмъкване на изображения. Оформяне на Header и Footer.

Обучението за потребители с малко опит е насочено основно върху работа с малки обеми на документи. Задаване на двуколонен текст. Оформяне и работа с таблици в Microsoft Word. Работа с изброителни и неизброителни списъци.

Обучението за напреднали потребители е насочено към работа с големи документи. Създаване на съдържание, създаване на Индекс. Защита на документи или част от документ. Работа с Mail-merge (циркулярни писма). Автоматизиране на работата с помощта на макроси.

Най-актуалният Microsoft Word курс на ITraining e:

Най-полезните 5 функционалности на Microsoft Word, които не ползвате

Microsoft Word е много повече от програма за писане на документи. Многобройни изследвания сред бизнес юзърите, а и нашия опит показва, че огромна част от потребителите използват Microsoft Word основно като „пишеща машина“ плюс някои най-базисни функционалности на софтуера.
Всъщност възможностите на Microsoft Word (особено във версия 2013) и ползите от пълноценното му прилагане в бизнес среда, са огромни, като за някои от тях дори и не подозирате.

Полезните функционалности на софтуера, които не влизат често в употреба, са много. Този еднодневен тренинг разглежда основно 5 от тях:

  • Масова поща (Mail merge), 
  • Съдържание на документ (Table of Content),
  • Бързо въвеждане на текст (Building blocks / Quick parts), 
  • Импортиране на динамични таблици от Excel, 
  • Автоматично генериране на презентация от Word в PowerPoint.

Тренингът е предназначен за потребители, които имат начална подготовка и базисни умения в Microsoft Word.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn