За нас

„Учейки другите, човек учи и себе си“
Сенека

Боряна Петрова MCT MVP Ай ТрейнингITraining (Ай Трейнинг) е компания  за професионални консултации, IT обучение и бизнес тренинг в сферата на Microsoft продуктите, информационните технологии и уеб маркетинга. Основана е от Боряна Петрова, преподавател с над 15 годишна кариера като IT инструктор и консултант.

Боряна Петрова е магистър по Информационни технологии и сертифициран Microsoft трейнър със сериозен опит в областта на продуктите на Microsoft. Била е консултант и инструктор в едни от водещите IT обучителни и сертификационни центрове в страната.

През 2008 г. е сред ТОП 25 най-добри Microsoft Office инструктори според световната компания  за business evaluation and measurementKnowledge Advisors, с която работят големи компании като Microsoft, New Horizons и мн. др.

Носител на престижната награда Microsoft Most Valuable Professional (MVP) 5 поредни години.

Работила е по проекти на Националния педагогически център за подобряване квалификацията на учителите в българското образование. Има експертни познания и в сферата на проджект мениджмънт, управление на бизнес процеси и работа с база данни.

Създател и администратор  е на потребителската група Microsoft Office Bulgaria, лектор е на всички значими събития, организирани от Microsoft България или посветени на Microsoft технологиите.

Организатор е на една от най-големите международни конференции, посветени на Microsoft Excel в ЕвропаBulgaria Excel Days.

 

valentina-stefanovaВалентина Стефанова е Junior Trainer в ITraining.

Тя е сертифициран Microsoft Office Specialist (MOS) и е инструктор по най-популярните продукти в Office пакета – Excel, Word, PowerPoint и Outlook.

От 2014 г. е част от преподавателския екип на ITraining.

Личният й подход към обучаемите помага за по-лесното усвояване на материала и овладяване на тънкостите на офис приложенията, независимо дали става въпрос за версия 2003 или 2016, за ниво начинаещи или експерти.

 

 

ITraining е оторизиран тестинг център (Authorized Testing Center) на Certiport за Microsoft сертификация.

itraining-mos certificationCertiport е световен лидер в изпълнението сертификационни изпити, доставяни чрез над 12 000 оторизирани тест центрове в цял свят. Годишно около 2 милиона сертификационни изпита се осигуряват от Certiport.

При нас можете да положите изпити за различните нива на Microsoft Office Specialist (MOS) и да получите официален сертификат от Microsoft.

 

 

ITraining | Ай Трейнинг
ITraining | Ай Трейнинг е компания за професионални консултации, IT обучение и бизнес тренинг в сферата на Microsoft продуктите, информационните технологии и уеб маркетинга.
bulevard „Tsar Boris III 85
Sofia
1612
Bulgaria
Tel:( 359 886) 26 80 05
E-mail: itraining(at)itraining.bg
Боряна Петрова
ITraining | Ай Трейнинг
CEO and Founder, Microsoft Certified Trainer, MVP
Боряна Петрова е магистър по Информационни технологии и сертифициран Microsoft трейнър със сериозен опит в областта на продуктите на Microsoft. Носител на престижната награда Microsoft Most Valuable Professional (MVP) за Excel.
Sofia
Bulgaria
boriana.petrova@itraining.bg

Регистрация:

„Ай Трейнинг“ ЕООД

ЕИК: 201895479

„ИТренинг“ ООД

ЕИК: BG 202745977

 За връзка с ITraining

 

 

 

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в LinkedIn