Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Microsoft Office

 

 

Общи тренинг курсове върху целият Microsoft Office пакет – версии 2010 и 2013, 2016, 2019 и върху Office 365.

Предлагаме обучения и тренинги, както за начално ниво, така и за напреднали, и за експерти. Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

 

Най-актуалните Microsoft Office курсове на ITraining са:

Microsoft Office от  2013 или 2016  към Office 365 – насоки за бърз и безболезнен преход

Курсът е предназначен за потребители, които досега са ползвали Microsoft Office по-стари версии и преминават към Office 365. Първият досег с новия софтуер в началото може да е малко объркващ и това да се отрази негативно върху продуктивността на всички, свикнали със стария интерфейс.

Този еднодневен тренинг, ще ви ориентира във всички основни детайли и промени в Office 365 интерфейса и ще ви запознае с нововъведенията в Microsoft Office функционалностите, които със сигурност ще ви помогнат да вършите ежедневните си задачи и по-бързо, и по-качествено от преди.

Курсът е предназначен основно за потребители, които имат малък опит с Microsoft Office и желаят да повишат уменията си в новата работна среда. Разглежда основно Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint и Outlook.

Office 365 – за удобството и ползата от Облака

Освен всички предимства на с Microsoft Office, с Office 365 вие имате възможност:

  • Да преглеждате и редактирате документи с колегите си практически от всяко място,
  • Да комуникиране с помощта на аудио, видео и незабавни съобщения практически от всяко място,
  • За базиран на облак (OneDrive) професионален имейл,
  • За видеоконференции и незабавни съобщения,
  • За споделяне на файлове в рамките на организацията и извън нея,
  • За предвидими месечни разходи без предварителни инфраструктурни разходи.

И не на последно място – с Office 365 вие имате възможност да се концентрирате повече върху работата си и по-малко върху технологиите.

Тренингът е еднодневен и е насочен към крайни потребители, които имат опит с Microsoft Office и желаят да развият своите умения и да повишат своята бизнес продуктивност в реализацията на ежедневните си задачи.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.