Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Партньори на ITraining

 

Нашите партньори и приятели:

Борис Луканов е собственик на консултанската агенция Marketing Creative Lab, която е основен партньор на ITraining. Той е експерт по маркетинг, реклама, връзки с обществеността, комуникации и медии. Заемал е мениджърски позиции в агенции за ПР, реклама и криейтив, сред които „IntelDAY Solutions”, LagOS Design” и „IDEAInternational”. Бил е лектор по Публични комуникации към Пакта за стабилност в Югоизточна Европа, има сериозен опит и в журналистиката. Последните години се занимава активно с интернет реклама и PR, social media маркетинг и дигитални комуникации.

 

OneBit Software е IT компания, основана от Ради Атанасов – консултант, архитект и разработчик на SharePoint решения, сред малкото експерти в света, притежаващи сертификаt Microsoft Certified Master, както и Microsoft Most Valuable Proffesional (MVP) в сферата на SharePoint Server 2010. Работил по над 40 SharePoint проекта за правителствени и корпоративни клиенти в Австралия и Европа, инструктор за официалните курсове на Microsoft по SharePoint 2010.

 

СуперХостинг.БГ е най-голямата хостинг компания в България. Предлага завършени хостинг решения, регистрация на домейни, онлайн базирани платформи за изграждане на сайтoве и много други инструменти в помощ на уеб бизнеса.
Осигурява надеждни хостинг решения и адекватна поддръжка 24/7 на повече от 200 000 уебсайта.

 

Българското представителство на британската MDV Professional Education, най-реномираната компания в България, предлагаща курсове за АССА квалификацията, както и множество обучения по счетоводство, финанси, мениджмънт и други професионални тренинги.

 

.
Аз мога академияSUPERлятна академия „Аз мога – тук и сега! е образователна инициатива, имаща за цел създаване на атмосфера, в която талантливи ученици и учители от средното образование, могат да се развиват и усъвършенстват в областите: разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес развитие и управление на проекти; маркетинг; креативно мислене и нови дигитални технологии.

Специални благодарности за подкрепата на  Олег Петров, Николай Кръстев, Христо Стоянов, Валентин Вълов, Кристалин Чавдаров, Евгени Йорданов.