Партньори на ITraining

Нашите партньори и приятели:

Борис Луканов е собственик на консултанската агенция Marketing Creative Lab, която е основен партньор на ITraining. Той е експерт по маркетинг, реклама, връзки с обществеността, комуникации и медии. Заемал е мениджърски позиции в агенции за ПР, реклама и криейтив, сред които „IntelDAY Solutions”, LagOS Design” и „IDEAInternational”. Бил е лектор по Публични комуникации към Пакта за стабилност в Югоизточна Европа, има сериозен опит и в журналистиката. Последните години се занимава активно с интернет реклама и PR, social media маркетинг и дигитални комуникации.

 

OneBit Software е IT компания, основана от Ради Атанасов – консултант, архитект и разработчик на SharePoint решения, сред малкото експерти в света, притежаващи сертификаt Microsoft Certified Master, както и Microsoft Most Valuable Proffesional (MVP) в сферата на SharePoint Server 2010. Работил по над 40 SharePoint проекта за правителствени и корпоративни клиенти в Австралия и Европа, инструктор за официалните курсове на Microsoft по SharePoint 2010.

 

SQL AcademySQL Master Academy е програма за обучение, създадена от Маргарита Наумова с цел да предостави на специалистите в областта на MS SQL сървърните платформи един добър начин да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си. Програмата е компилирана от специализирани курсове и практически семинари, покриващи SQL Server и Business Intelligence, с тествани и доказани в практиката качество и приложимост.

 

 

adeccoБългарското представителство на Adecco – компания световен лидер в сферата на бизнес мениджмънта, HR и развитието на човешките ресурси.

 

 

Българското представителство на британската MDV Professional Education, най-реномираната компания в България, предлагаща курсове за АССА квалификацията, както и множество обучения по счетоводство, финанси, мениджмънт и други професионални тренинги.

 

.
Аз мога академияSUPERлятна академия „Аз мога – тук и сега! е образователна инициатива, имаща за цел създаване на атмосфера, в която талантливи ученици и учители от средното образование, могат да се развиват и усъвършенстват в областите: разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес развитие и управление на проекти; маркетинг; креативно мислене и нови дигитални технологии.

Специални благодарности за подкрепата на Николай Кръстев, Христо Стоянов, Валентин Вълов, Кристалин Чавдаров, Евгени Йорданов.

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

Международна конференция, посветена на Microsoft Excel организира през ноември ITraining

 „Bulgaria Excel Days 2017 - Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“[...]

Боряна Петрова за пета поредна година с най-престижната награда на Microsoft

Основателката на ITraining е единствения специалист в България с MVP award в сферата на Microsoft[...]

Курс Power BI for Microsoft Excel - висш пилотаж в анализа на данни

Двудневен тренинг - 5 - 6-ти юни, който ще ви запознае с основните процеси и ще[...]

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn