Microsoft Office Excel

Microsoft Excel kursОбучението по Microsoft Excel е разделено на три основни модула – за начинаещи, за потребители с малко опит и за напреднали, които имат по-сериозен опит, но желаят да обогатят своите знания с допълнителна информация.

Предлагат се обучения по Microsoft Excel 2007 2010, 2013 и 2016. Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обучението за начинаещи разглежда теми за създаване на елементарни таблици, запознава с основните типове данни, въвеждане на елементарни калкулации с Microsoft Excel. Тук се разглеждат основни анализи чрез сортиране и филтриране.

Обучението за потребители с малко опит е изградено основно върху по-сложни функции, основни понятия с Pivot таблици и обект Table за версии 2007, 2010 и 2013. Тук се разглеждат по-сложни анализи чрез сортиране и филтриране. Подробно се обясняват командите в прозореца Paste Special. Разглеждат се видове грешки в Microsoft Excel.

Обучението за напреднали потребители е насочено към анализ на данни с инструменти от вида What IF. Набляга се на автоматизирането на задачи с помощта на макроси. Разглеждат се функции за бази от данни, текстови функции, както и Import/Export на данни. Защита на работна книга.

Най-актуалните Microsoft Office Excel курсове на ITraining са:

ТОП 5 на най-полезното в Microsoft Excel

Еднодневен курс, насочен към потребители, които имат желание да усъвършенстват своите умения в сферата на Microsoft Excel и искат да изучат тънкостите и най-полезните за бизнеса функционалности на последните версии (2007, 2010 и 2013).
Съдържанието на тренинга е разработено и насочено към курсисти, които имат опит с Microsoft Excel и са над началното ниво.
След преминаване на обучението, курсистите ще могат да правят анализи чрез Условно форматиране, ще могат да работят с логически функции, да намират лесно данни с помощта на VLOOKUP, да анализират с помощта на Pivot таблици.

Кой се страхува от Excel?

Специално разработен курс за начинаещи в Microsoft Excel. Това е програмата в Microsoft Office, която може би изглежда най-трудна и „плашеща“ за повечето потребители, а голяма част от тях ползват само нейните най-основни, базови функционалности, често пъти неправилно.

Всъщност Excel е най-великата програма, създадена от Microsoft, тя има толкова големи и богати възможности, за които дори и не сте подозирали. Тя може толкова много да ви улесни живота и да ви направи в пъти по-продуктивни в ежедневните бизнес задачи, които изпълнявате, колкото даже не можете да си представите.

Този двудневен курс ще ви въведе в „царството“ на Excel, ще ви научи не само да не се страхувате от него, а и ще ви накара да го заобичате и да продължите да изучавате тайните му.

Магията на Pivot таблиците в Excel

Pivot таблиците са един от малко използваните инструменти в Microsoft Excel. Чрез него можете да обобщавате и анализирате бързо големи масиви от информация.
В този еднодневен тренинг участниците ще научат как се създават, променят и „тунинговат“ pivot таблици и как чрез използването им ще спестят време, усилия и ще повишат осезаемо продуктивността в изпълняваните от тях бизнес задачи.
Курсът е предназначен за потребители, които боравят добре с изчисления и логически функции в Microsoft Excel и познават всички базови функционалности на софтуера.

Всичко за графиките в Microsoft Excel

Този еднодневен курс ще ви научи как да визуализирате ефектно данните си с помощта на Excel.
Той е предназначен за работещи с Microsoft Excel специалисти, които се занимават с бизнес анализ, социологически проучвания, научни изследвания или им се налага да представят разнообразна информация чрез графики и визуализации.

PowerPivot – най-мощният инструмент за Big Data анализ

PowerPivot предоставя изключителни възможности за статистически анализ на огромни масиви от информация и за Business Intelligence Solutions (BIS). Този уникален инструмент позволява интегрирането и анализа на данни от различни източници – таблици в Excel, бази от Access, Azure, SharePoint, SQL, вкл. и източници онлайн – директно от интернет, както и изграждането на къстъмизирани data модели в зависимост от специфичните цели и изисквания на дадения бизнес проект.

Този двудневен специализиран тренинг е предназначен за специалисти, които боравят на високо ниво с Excel, познават отлично Pivot таблиците и дейността им е насочена основно към работа с бази данни и Big Data анализ. Като специален модул към курса се изучава и програмния език DAX – неразривна част от работата с PowerPivot.

Овладяването на PowerPivot е „висшият пилотаж“ в орбитата на Microsoft Excel.

Всяко от предлаганите обучения може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn