Microsoft Windows

microsoft_windowsОбучението по Microsoft Windows е на базисно ниво.

Предлага се изучаване на главните характеристики и команди на операционната система Microsoft Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8.

Курсовете са разработени както за корпоративно, така и за индивидуално обучение.

Обхваща работа с основните програми и инструменти в операционната среда на Windows, организация на файлове, регионални настройки, потребителски десктоп настройки и синхронизация с мобилни устройства; работа с външни устройства – принтери, скенери, дистанционни устройства и др. хардуер.

Най-актуалният Microsoft Windows курс на ITraining e:

От Windows 7/8 към Windows 10 – насоки за бърз и безболезнен преход

Курсът е предназначен за потребители, които досега са ползвали някои от старите версии на Windows – XP, Vista или 7 и преминават към версия Windows 8/8.1. Първият досег с новия софтуер в началото може да е объркващ, и това да се отрази негативно върху продуктивността на всички, свикнали със стария дизайн и интерфейс.

Този еднодневен тренинг, ще ви ориентира във всички основни детайли и промени в Windows 8/8.1 интерфейса и ще ви запознае с новия дизайн и функционалностите му, които със сигурност ще ви помогнат да вършите ежедневните си задачи и по-бързо, и по-качествено от преди.

Обучението по Microsoft Windows може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.

Bulgaria Excel Days 2018

Bulgaria Excel Days 2018

Абонамент чрез мейл

Въведете мейл адрес, за да получавате известия за нови статии от ITraining

Последни публикации

ITraining във Facebook

ITraining в Google +

ITraining в LinkedIn