Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Microsoft Windows

 

Обучението по Microsoft Windows е на базисно ниво, за крайни потребители.

Предлага се изучаване на главните характеристики и команди на операционната система Microsoft Windows 10.

Обхваща работа с основните програми и инструменти в операционната среда на Windows, организация на файлове, регионални настройки, потребителски десктоп настройки и синхронизация с мобилни устройства; работа с външни устройства – принтери, скенери, дистанционни устройства и др. хардуер.

Най-актуалният Microsoft Windows курс на ITraining e:

От Windows 7/8 към Windows 10 – насоки за бърз и безболезнен преход

Курсът е предназначен за потребители, които досега са ползвали някои от старите версии на Windows  7  или Windows 8/8.1 и преминават към версия Windows 10. Първият досег с новия софтуер в началото може да е объркващ, и това да се отрази негативно върху продуктивността на всички, свикнали със стария дизайн и интерфейс.

Този еднодневен тренинг, ще ви ориентира във всички основни детайли и промени в Windows 8/8.1 интерфейса и ще ви запознае с новия дизайн и функционалностите му, които със сигурност ще ви помогнат да вършите ежедневните си задачи и по-бързо, и по-качествено от преди.

Обучението по Microsoft Windows може да бъде модифицирано и програмата да бъде съобразена изцяло с изискванията и нуждите на потребителите.