Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Боряна Петрова от ITraining е сред лекторите на INDEED 2015.

 

INDEED 2015 – най-голямата конференция на Microsoft България за годината, ще се проведе на 20-21 октомври в столичното кино Арена, Младост, под наслов „INDEED WE CAN“.

indeed

Какви са предизвикателствата пред публичния сектор? Как да разчитаме на бърза и безопасна продуктивност в облака? Кои са иновативните и облачните технологии, които се превърнаха в двигател на икономическия растеж по света? Международно доказани експерти в сферата на Майкрософт технологиите ще дадат отговор на всички тези въпроси, като ще представят и най-добрите практики, които трябва да следваме. По време на конференцията ще разберем и кои са най-новите корпоративни IT решения, какви изненади да очакваме от Windows 10, Office 2016, SQL Server 2016, SharePoint 2013/2016, Visual Studio 2015, Azure, ще си припомним силата на облака, който завинаги промени статуквото на бизнес комуникацията, ще разгледаме най-новите инструменти за управление и внедряване и всички актуални технологични тенденции, които вече са на прага на нашите офиси.

Специален гост на събитието ще бъде президентът на Microsoft за Централна и Източна Европа – Дон Грантъм, койтоще открие „INDEED WE CAN“ на 20-ти октомври.

Конференцията е разделена на 3 тематични потока: „INDEED WE CAN DO BUSINESS“ (с фокус – корпоративни IT решения), „INDEED WE CAN CONNECT, INTEGRATE, CREATE“ (с фокус – публичния сектор) и „INDEED WE CAN BUILD, DEPLOY & SCALE“ (с фокус – разработчици).

Повечето лекции и семинари ще бъдат с изключителна практическа насоченост, като целта е всички присъстващи да се запознаят с реалните приложения на най-новите Microsoft технологии и конкретните ползи, които те биха могли да донесат за развитието на бизнеса или по-доброто функциониране на компаниите и организациите.

indeed microsoft

Лектори са представители на Microsoft, експерти от чужбина, както и едни от най-изявените български професионалисти в различните технологични направления на Microsoft – като Тихомир Игнатов, Галин Илиев, Томас Херцег, Томислав Типурич, Георги Иванов, Ради Атанасов, Маги Наумова и др.

Боряна Петрова от ITraining също е сред лекторите на конференцията. Сесията й е озаглавена „Тези чудни 3-D карти в PowerBI за Excel“ и ще разгледа реален проект за интегриране и визуално анализиране на данни с помощта на Custom Maps в Power Map за Excel. С помощта на най-новите PowerBI инструменти за изготвяне на 3-D карта ще бъде демонстриран анализ върху реална верига магазини, разположени в различни зони на София, показващ различни корелации, най-посещаваните точки в конкретните магазини, продажбите според позиционирането на продуктите в тези точки и още интересни и полезни функционалности на този изключителен инструмент за обработка и анализ на големи масиви данни (Big Data).

От Microsoft България обещават и много  изненади в самите дни на събитието (20-21 октомври), които засега пазят в тайна.

За регистрация и повече информация, посетете сайта на „INDEED WE CAN“.

Платформата INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди в България  „Дни на Майкрософт“, посветени на иновациите, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието и създаването на ползотворни контакти сред Microsoft специалистите и всички изкушени от технологичните тенденции, идващи от Редмънд, Вашингтон.

Прочетете още: