Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

 „Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ е първо по рода си събитие в България, посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Excel, VBA и PowerBI за бизнеса.

 

„Bulgaria Excel Days 2017“ ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София.
Инициатор и главен организатор на събитието е основателят на ITraining – Боряна Петрова, носител 5 поредни години на наградата Microsoft Most Valuable Professional (MVP) за Microsoft Excel.

excel days

Първия ден ще се състои конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel като Хенк Влутман (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция) и най-изявените български експерти в сферата на Microsoft Excel и Data Platform. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel департамента на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А втория ден ще се проведе Мастърклас на тема „Get Power with Power Query & Transform your Data“, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада, един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

Боряна Петрова

Боряна Петрова, ITraining – инициатор и организатор на „Excel Days“

На конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса. Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Събитието е насочено основно към корпоративни участници – представители на бизнеса, предимно от големите български компании и чуждестранните фирми в България. Разбира се и към всеки, чиято сила и страст, е работата с Microsoft Excel.

Между 150 и 200 души ще могат да вземат участие в конференцията, а мастъркласът е с лимитиран достъп – за около 20 участника.

За повече информация разгледайте сайта на конференцията и купете своите билети от страницата на конференцията в Sabitie.BG.

Само до 30-ти септември билетите за участие в конференцията и мастъркласа на специални „Early Bird“ промоционални цени!

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

Excellent спонсори: TELUS INTERNATIONAL и TICK42

Спонсори: Innexys

(Стани спонсор на „Excel Days“!)

Excellent медийни партньори: MAIL.BG и KALDATA

Медийни партньори: SocialEvo, Кариери.БГ

Хостинг партньор: SUPERHOSTING.BG

Прочетете още: