Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Лектори са сертифицираните Microsoft тренери – Маргарита Наумова от Inspirit и Боряна Петрова от ITraining

Querying SQL Server Fundamentals и The Power of Microsoft Power BI са темите на 2 нови, изключително полезни обучения, организирани съвместно с партньорите ни от SQL Master Academy.

Боряна Петрова

Боряна Петрова

Querying SQL Server Fundamentals е тридневен интензивен курс и ще се проведе от 27-ми до 29-май, 2015 г. в залата на SQL Master Academy (бул. „Околовръстен път“ 27, Бизнес център „Земята и хората“).

Програмата му е специално разработена, за да даде на обучаемите солиден фундамент в усвояването на езика за запитвания Transact SQL. Тренингът е изключително полезен  за всички, които в ежедневната си професионална дейност се занимават с писане на заявки и отчети и работят основно с данни в базата.

Курсът е изцяло практически насочен и съдържа множество упражнения с цел доброто усвояване на материала.

Лектор е сертифицираният Microsoft преподавател и носител на престижното отличие Microsoft MVP – Боряна Петрова от ITraining.

Повече детайли за курса „Querying SQL Server Fundamentals“, програмата и цената за участие ще откриете тук.

Вторият курс на SQL Master Academy и ITraining e посветен на Power BI – „висшият пилотаж“ в орбитата на Microsoft и в сферата на BIS и BDA. Такова обучение се организира за първи път в България!

маги наумова

Маргарита Наумова

Курсът „The Power of Microsoft Power BI“ ще се проведе от 9-ти до 11-ти юни, 2015 г., също в залата на SQL Master Academy (бул. „Околовръстен път“ 27, Бизнес център „Земята и хората“).
Той ще разгледа подробно уникалната колекция от инструменти – Power Query, Power Pivot, Power View и Power Map, с помощта на които всеки бизнес може да спечели изключително предимство пред конкурентите си.
Обучението е предназначено за IT специалисти, които боравят на високо ниво с Microsoft Excel, познават отлично Pivot таблиците и за BI разработчици, чиято дейност е насочена основно към работа с бази данни и Big Data анализ на големи масиви с информация.

Курсът е особено полезен и за бизнес аналитици, чиято роля е да създават и публикуват отчети, да работят с технологии за визуализация на данни.

Лектори на курса „The Power of Microsoft Power BI“ са двама от най-добрите български експерти в сферата на Microsoft технологиите, сертифицирани Microsoft преподаватели и носители на престижното отличие Microsoft MVP – Маги Наумова от Inspirit и Боряна Петрова от ITraining.

Повече детайли за курса „The Power of Microsoft Power BI“, програмата и цената за участие ще откриете тук.

За запитвания може да се свържете директно с ITraining или с SQL Master Academy.

 

Прочетете още: