Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Основателката на ITraining е единствения специалист в България с MVP award в сферата на Microsoft Excel.

За пета поредна година Microsoft_MVP_logoБоряна Петрова от ITraining е сред 100-те професионалисти в целия свят – носители на най-престижната награда на Microsoft – Most Valuable Professional за Excel. Боряна получава високото призвание за изключителния й принос към Microsoft Excel обществото в световен мащаб за пръв път през 2012 г. Тя все още е първия български Microsoft експерт, носител на MVP за Excel. За България само още около 10 специалисти са получавали тази награда – в други сфери на Microsoft технологиите. В света те са малко над 4000 души от над 90 страни.

Годишните награди Microsoft Most Valuable Professional (MVP) съществуват от началото на 90-те години и в момента са разпределени в около 85 технологични направления. Присъждат се всяка година на лидери на Microsoft обществата, за тяхната страст и активност да споделят своите експертни знания и опит, да развиват професионалните Microsoft общности и да популяризират Microsoft технологиите на регионално и международно ниво.

Boriana Petrova MVP

Боряна Петрова Microsoft MVP

Както всяка година, и през ноември, 2016-та Боряна Петрова присъства на официалното събитие в централата на Microsoft в Редмънд, недалеч от Сиатъл, Вашингтон – MVP Global Summit. На него присъстват всички професионалисти в сферата на Microsoft технологиите от цял свят, получили престижната MVP награда за 2012 г.

Ето и снимки от централата на Microsoft и от събитието:

Боряна Петрова Microsoft MVP Summit Boriana Petrova MVP Summit Boriana Petrova Microsoft Боряна Петрова - Microsoft

Прочетете още: