Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Гай Хънкин, Principal Program Manager в Microsoft, ще разкрие какво ново да очакваме от Excel в близко бъдеще

Специално за конференцията „Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ пристига един от главните мениджъри в Excel Group на Microsoft Гай Хънкин.

От присъединяването си към Microsoft той работи в Excel тийма като Senior Program Manager, a в момента e Principal Program Manager, като основно отговаря за подобряването на възможностите за бизнес анализи и интегрирането на Power BI инструментите в Excel. Преди да се присъедини към Microsoft, Гай е бил директор „Product Management“ в сферата на Онлайн гейминг индустрията, има солиден опит и бекграунд като инженер.

Guy Hunkin

Гай Хънкин, Microsoft

Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е „What’s New in Microsoft Excel?“

Конференцията „Bulgaria Excel Days“ ще се проведе на 21-ти ноември, 2019 г. в обновената зала „Витоша“ на Интер Експо Център, София

Освен Гай Хънкин, в събитието ще участват водещи експерти от чужбина и България, носители на наградата Microsoft MVP  – като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel.

А на 20-ти, 22-ри и 23-ти ноември, ще се проведат 6 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.
Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

 

Повече информация за Bulgaria Excel Days 2019 и специално за мастъркласовете може да намерите в сайта на събитието.

А билети се продават в платформата на партньорите ни от sabitie.bg

Предлагаме различни ценови пакети, може да изберете най-подходящия:

A ако желаете да подкрепите събитието като официален спонсор може да се запознаете с нашите спонсорки пакети тук.

Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България

Excellent Sponsor:

The Sales House & Bulgarian Media Agency

Silver Sponsor:

Management Financial Group

Excellent медийни партньори:

KALDATA

MAIL.BG

Медийни партньори:

ICT Media

COMPUTERWORLD

CIO

Hosting партньор:

SUPERHOSTING.BG

Партньори:

MDV Professional Education, Certidaria, Sabitie.BG, WebVideoPresenter, Аз Мога Тук и Сега, American Chamber of Commerce in Bulgaria, Marketing Creative Lab

 

Прочетете още: