Топ мениджър от Excel екипа на Microsoft идва като лектор на конференцията Bulgaria Excel Days

Posted by
/ / Leave a comment

Гай Хънкин, Senior Program Manager в Редмънд ще разкрие какво ново да очакваме от Excel в близко бъдеще

Специално за конференцията „Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ от централата на Microsoft в САЩ пристига един от главните мениджъри в Excel Group Гай Хънкин.

От присъединяването си към Microsoft той работи в Excel тима като Senior Program Manager, основно отговаря за подобряването на възможностите за бизнес анализи и интегрирането на Power BI инструментите в Excel. През последната година усилията на Гай и екипа му са насочени основно към работата по следващото поколение на „Get Data“ функционалностите в Excel и към новата версия – 2019. Преди да се присъедини към Microsoft, Гай е бил директор „Product Management“ в сферата на Онлайн гейминг индустрията, има солиден опит и бекграунд като инженер.

Guy Hunkin

Гай Хънкин, Microsoft

Темата на лекцията на Гай Хънкин ще е „What’s New in Microsoft Excel?“

Основен акцент в нея ще са новите функционалности, добавени след пускането на Excel 2016, както и какво ново се задава на хоризонта. Нови функции, нови визуализации, нови възможности за импортиране и почистване на данни и много други нови или обновени функционалности…Вероятно ще разкрие и някои тайни около бъдещата версия на Excel в Microsoft Office 2019.

Конференцията „Bulgaria Excel Days 2017“ ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София. Официално ще бъде открита от изпълнителния директор на Microsoft България Калин Димчев.

bulgaria excel days 2017

Освен Гай Хънкин, в събитието ще участват водещи експерти от чужбина и България, носители на наградата Microsoft MVP за Excel – Хенк Влутман (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция), Боряна Петрова от ITraining и Маргарита Наумова от SQL Academy (Microsoft MVP в сферата на Data Platform).

А втория ден ще се проведе Мастърклас на тема „Get Power with Power Query & Transform your Data“, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада, един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

За съжаление билетите за мастъркласа вече са изчерпани, но Кен Пълс ще изнесе лекция и по време на самата конференция.

На събитието ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса. Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Билети за конференцията могат да бъдат закупени от сайта на събитието в sabitie.bg 

„Bulgaria Excel Days 2017 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

И със специалната подкрепа на:

TELUS INTERNATIONAL и TICK42Excellent спонсори
INNEXYS и BULPROSСпонсори
MAIL.BG и KALDATAExcellent медийни партньори
SocialEvo и Кариери.БГМедийни партньори
и SUPERHOSTING.BGХостинг партньор

Партньори: MDV Professional Education, Inspirit, Software University, Аз Мога Тук и Сега, Събитие.БГ, Marketing Creative Lab

Още публикации по темата: