Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Международната конференция „Bulgaria Excel Days“ ще се проведе за трета поредна година в София. Самата конференция е насрочена на 21 ноември, а съпътстващите я мастъркласове ще се състоят на 20-ти и 22-ри ноември.

И тази година събитието, организирано от ITraining, със любезната подкрепа на Microsoft България, ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel.

Конференцията ще се състои на 21-ви ноември в изцяло обновената зала „Витоша“ на Интер Експо Център София. В нея ще участват изявени лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform – като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А на 20-ти и 22-ри ноември ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер. (Подробна информация за мастъркласовете ще бъде публикувана малко по-късно).

bulgaria excel days 2019

Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 250 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

Тук може да видите кратко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2018”:

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.
Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

За повече информация разгледайте сайта на събитието и купете своите билети от страницата на Bulgaria Excel Days 2019 в Sabitie.BG.

A ако желаете да подкрепите събитието като официален спонсор може да се запознаете с нашите спонсорки пакети тук.

Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България

Excellent Sponsors:

The Sales House & Bulgarian Media Agency

 

Silver Sponsor:

Management Financial Group

Excellent медийни партньори:

KALDATA

MAIL.BG

Медийни партньори:

ICT Media

COMPUTERWORLD

CIO

Hosting партньор:

SUPERHOSTING.BG

Партньори:

MDV Professional Education, Certidaria, Sabitie.BG, WebVideoPresenter, Аз Мога Тук и Сега, American Chamber of Commerce in Bulgaria, Marketing Creative Lab

Прочетете още: