Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

За втора поредна година събитието, организирано от ITraining,  ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel. Освен конференцията, ще се състоят и 2 мастъркласа на 31 октомври и 2 ноември. Очакваме като специален гост-лектор и представител на Excel департамента на Microsoft в Редмънд.

На 1-ви ноември в залата на Rainbow Plaza, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А 31-ви октомври и 2-ри ноември в семинарните зали на хотел Maison, София, ще се проведат 2 Мастъркласа, водени от Кен Пълс, и Гаспар Каменшек.

Миналата година, на първото издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 200 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

За повече информация разгледайте сайта на конференцията и купете своите билети от страницата на конференцията в Sabitie.BG.

Само до 15-ти септември билетите за участие в конференцията на специални “Early Bird” промоционални цени!

При интерес от Ваша страна, може да заявите своето участие директно към нас: mail: itraining@itraining.bg ; тел.: 0887 602 707.

„Bulgaria Excel Days 2018 – Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

 

bulgaria excel days 2018

Excellent спонсори:

The Sales House

Telus International

Спонсор:

Management Financial Group

Excellent медийни партньори:

KALDATA

MAIL.BG

VsichkiOferti.BG

Hosting партньор:

SUPERHOSTING.BG

Партньори:

MDV Professional Education, Certidaria, Sabitie.BG, WebVideoPresenter, InspirIT, Аз Мога Тук и Сега, Dama.BG, Marketing Creative Lab

Прочетете още: