Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Първата конференция в България, посветена на Microsoft Excel, PowerBI, Data Analysis и VBA и тяхното приложение и роля за бизнеса приключи успешно. Благодарности на всички участници, спонсори и партньори!

Когато в началото на 2017 г. се роди идеята за “Bulgaria Excel Days” си представяхме една скромна конференция, тип семинар, в малка зала за 50-60 души, с участието на няколко лектора от България и 1-2-ма от чужбина. За наша огромна радост нещата се развиха много по-добре от очакваното и за конференцията на 22-ри ноември и за двата мастъркласа на 21-ви и 23-ти ноември се регистрираха общо близо 300 души.

Поканата ни приеха 6-има чуждестранни лектори, едни от най-големите световни експерти в сферата на Excel, PowerBI и VBA, включително и един от главните мениджъри в Excel екипа на MicrosoftГай Хънкин. Освен него като лектори с ентусиазъм се включиха още Кен Пълс (Канада), Хенк Влутман (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция), както и Маги Наумова – всички носители на най-престижната награва в Microsoft обществото – Microsoft MVP.

Хенк, Кен, Гаспър, Чарли, Гай, Боряна, Ерве

 

За нас беше голяма чест, че Microsoft България ни повярваха и подкрепиха събитието ни, като лично изпълнителният директор Калин Димчев откри Bulgaria Excel Days 2017.

Excel Days Microsoft

Калин Димчев, Microsoft България

 

Това събитие нямаше да бъде възможно без подкрепата на нашите Excellent спонсори TELUS INTERNATIONAL и TICK42 и спонсорите ни от INNEXYS и BULPROS, както и на MAIL.BG и KALDATA – нашите Excellent медийни партньори.
Огромни благодарности на SUPERHOSTING.BG – наш хостинг партньор и на всичките ни партньори – MDV Professional Education, SocialEvo и Кариери.БГ, Inspirit, SofUni, Аз Мога Тук и Сега, Събитие.БГ, Web Video Presenter и Marketing Creative Lab.

 

Целия Play list с всички видеа от конференцията, може да гледате в нашия YouTube канал:

Снимки от събитието може да видите в нашата Facebook страница.

Боряна Петрова Excel Days

Боряна Петрова, ITraining

 

А презентациите на лекторите може да си свалите от тук.

Имаме и една голяма молба към всички участници в конференцията и мастъркласа!
Ако все още не сте го направили, попълнете нашата анкета-обратна връзка, в която желаем да оцените събитието и да отговорите на няколко въпроса, свързани с него. Мнението на всеки участник е изключително важно за нас.
Достъп до нея – тук.

Още веднъж благодарим на всички, които ни повярваха и станаха част от Bulgaria Excel Days 2017. Очаквайте следващото издание през 2018 г.!

Прочетете още: