Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

Боряна Петрова от ITraining е сред лекторите на две от най-големите световни събития, посветени на Microsoft Excel – Global Excel (Sum)it, Лондон, UK и Excel World, Баку, Азербайджан.

Global Excel (Sum)it ще се проведе на 21 и 22 април в лондонската зала „Олимпия“. Амбицията на организаторите от DATEL Productions (компания, основана и ръководена от българките Теа Кусева и Елена Лаловска) е да утвърдят събитието като един от най-значимите световни форуми, посветени на Microsoft Excel и приложението му в бизнеса. Като първо издание Global Excel (Sum)it дава сериозна заявка да се превърне именно в такъв.

Boriana Petrova - Excel London

Заедно с Боряна Петрова (темата на лекцията й е „Useful Business Tips & Tricks in Modern Excel. The Magic of Conditional Formatting“), лектори са 14 от най-известните Excel експерти от цял свят, някои от тях познати у нас от участието им в Bulgaria Excel Days – като Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Оз дю Солей, Лейла Гарани, а други – може да очакваме в някое от следващите издания на събитието в България – Сумит Бансал, Чанду, Джордан Голдмайер, Кристиано Галвао, Даниеле Щайн, Робин Уейт, Ранди Остин (който е съорганизатор) и др. Домакин на Global Excel (Sum)it е Боб Умлас, истинска легенда в световното Excel комюнити, носител в продължение на 25 години на най-престижната награда – Microsoft MVP.

Точнната програма на двудневната конференция може да разгледате тук, а  тук може да намерите повече информация за мастъркласовете в рамките на събитието. Ако имате интерес, може да закупите билети от тук. Използвайте промо кода Boriana-10%,  за да получите 10 % отстъпка от цената за регистрация.

ITraining е сред официалните партньори на Global Excel (Sum)it Лондон.

Boriana Petrova - Excel BakuБлизо месец по-късно, на 26-ти – 27-ми май, в столицата на Азербайджан – Баку предстои друга голяма конференция от световен мащаб, посветена на Microsoft Excel – Excel World (Excel Days in Azerbaijan).

Там Боряна Петрова отново е сред лекторите на конференцията (темата на лекцията й е „Advanced Formulas in Excel“), заедно с Excel мастъри като Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Даниеле Щайн, Лейла Етаати, Гай Хънкин от Microsoft и др. Отделно в рамките на събитието, Боряна ще бъде водещ и на мастърклас на тема „Impress with Interactive Excel Dashboards“.

Повече информация за регистрацията и цената за участие в Excel World може да намерите тук.

 

Може би мнозина от вас се интересуват кога ще се проведе четвъртото издание на Bulgaria Excel Days, събитие, което определено се утвърди сред най-авторитетните световни Excel форуми. Датата, която сме избрали е 11.11.2020. Очаквайте скоро повече интригуваща информация, както и новите имена на Excel знаменитости, които ще видите за първи път у нас.

Дотогава нека да си припомним всички най-интересно от Bulgaria Excel Days 2019  с това видео overview:

 

Прочетете още: