Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

За първи път в България ще се проведе и Excel Hackaton мастърклас!

Петима от най-големите световни експерти в сферата на Microsoft Excel ще водят мастъркласове в рамките на Bulgaria Excel Days 2022 – Чанду, Джон Пелтие, Тим Хенг, Гаспър Каменшек и Чарлз Уйлямс .

Конференцията е насрочена на 11-ти ноември в Централния военен клуб, София, а мастъркласовете ще се проведат на 9-ти, 10-ти и 12-ти ноември. По формат мастъркласовете са целодневни практически семинари за напреднали, за ограничен брой участници (максимум около 30 души).

Chandoo

Chandoo (чието име е Пурначандра Рао Дугирала) е истински гуру и легенда в света на Microsoft Excel. Освен това е изключително колоритен и забавен като личност.
Неговият сайт Chandoo.org се чете от милиони всяка година. Има над 500 000 посещения месечно и около 200 000 редовни читатели от цял свят. YouTube каналът му Chandoo има повече от 230 000 абонати. Chandoo е автор на над 700 статии, 3 книги и е обучил повече от 20 000 души в различни курсове по Excel, Power Query, Power Pivot и VBA. Той е признат световен експерт и в сферата на анализа на данни и визуализациите в Excel.

Темата на мастъркласа на Чанду е “ Dynamic Arrays in Excel – a Deep-dive“ .
Той ще се състои на 12-ти ноември в залата на хотел „Maison MGalerry“, София.

 

Jon Peltier

Jon Peltier

Джон Пелтие е президент и собственик на Peltier Technical Services. Компанията произвежда търговски и персонализирани програми за визуализация на информация и подобряване на производителността, предимно като add-ins към Microsoft Excel.
Джон има докторска титла от Масачузетския технологичен институт (MIT). и солиден опит в научните изследвания, в теми, свързани с дейта анализа и визуализирането на данни и програмирането. Той е и писател и е един от авторите на книгата „Excel Insights- A Microsoft MVP Guide to The Best Parts of Excel“.

Темата на мастъркласа на Джон е “Advanced Charting in Excel”.
Той ще се състои на 9-ти ноември в залата на хотел „Maison MGalerry“, София.

 

Tim Heng

Tim Heng

Тим Хенг има над 15 години опит в разработването на финансови модели в различни индустрии и сектори, в Австралия и в международен план.
Работил е по целия свят с големи корпоративни клиенти и финансови институции – в Австралия, Канада, Хонг Конг, Индонезия, Япония, Малайзия, Нова Зеландия, Сингапур, Обединеното кралство, САЩ и Виетнам, както и по множество проекти, базирани в Африка.
Тим е редовен лектор на конференции, обучителни курсове и уебинари за организациите на практикуващите сертифицирани счетоводители в Австралия (CPAA) и Дипломираните счетоводители в Австралия Нова Зеландия (CAANZ). Също така той е редовен домакин на състезанията от Световната купа по финансово моделиране.

Темата на мастъркласа на Тим е “Advanced Financial Modelling and Analysis with Excel“
Той ще се състои на 10-ти ноември в залата на Microsoft България, София.

 

Gasper Kamensek

Гаспър Каменшек е топ-експерт в сферата на Microsoft Excel и Power BI, собственик на компанията Excel Olympics. Бил е лектор на повече от 50 конференции и събития, като трейнър има над 900 обучения и семинара зад гърба си. Когато не преподава, Gasper работи по различни BI проекти, свързани с PowerPivot, DAX, SQL или VBA.
Гаспър е участник на всички досегашни издания на Bulgaria Excel Days – като лектор и като водещ на мастъркласове.

Темата на мастъркласа на Гаспър е: “Advanced Power Pivot and DAX (become a filter context ninja)”
Той ще се състои на 10-ти ноември,в залата на хотел „Maison MGalerry“, София.

 

Charles Williams

Charles Williams

Чарлз Уйлямс е Excel експерт, който се е специализирал в сферата на „performance” – един от водещите специалисти в света, насочили усилията си към това, Excel да работи по-бързо. Една от основните му компетентности е повишаването на ефективността на VBA UDF (User Defined Functions). След като напуска IBM през 1996 г., той основава компания за Microsoft Office консултации и софтуер девелопмънт – Decision Models.
Неговите области на интерес включват също: Excel Calculation performance, VBA UDFs & VBA Performance, Excel JS API, Large Excel model, Excel Defined Names, Excel as frontend to Relational Databases, C++ XLLs.
Той е разработчик на популярни Excel addin-и като Lambda Explorer, the FastExcel Addin Family и др.
За първи път в България той ще води своеобразен Microsoft Excel Hackaton!

 

Темата на Excel Hackaton – мастъркласа на Чарлз е „Developing Excel VBA Addins: the LET Wizard addin“.
Той ще се състои на 12-ти ноември, в залата на хотел „Maison MGalerry“, София

За повече детайли и информация, разгледайте официалния сайт на Bulgaria Excel Days 2022.

Билети може да закупите и от страницата на Bulgaria Excel Days 2022 в sabitie.BG

Excellent Sponsor

Zebra BI

zebra bi

Gold Sponsors

Банка ДСК

The Sales House

 

Прочетете още: