Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

12 топ лектора и 5 мастъркласа са в програмата на събитието!

Международната конференция „Bulgaria Excel Days 2022 – The Most Recent Trends in Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices, and many more“ ще се проведе на 11-ти ноември.

За четвърта година събитието, организирано от ITraining, с любезното съдействие на Microsoft България ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI, VBA, Financial Modelling и Data Analysis and Visualisation.

Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа (очакваме потвърждение и за 5-ти) на 9-ти, 10-ти и 12-ти ноември.

На 11-ти ви ноември в залата на Централния Военен клуб, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days – голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, всички носители на наградата Microsoft MVP, по-голямата част от които гостуват за първи път в България.
Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с изключителния Чанду (Purna Chandra Rao Duggirala) – една от легендите в световната Excel общност. Както и с международно признати авторитети в бранша като Джон Пелтие, Кристиано Галвайо, Джордан Голдмайер Тим Хенг, Алън Мъри.

Chandoo

Chandoo

Jon Peltier

Jon Peltier

Cristiano Galvão

Tim Heng

Tim Heng

Oz Du Soleil

Oz Du Soleil

Jordan Goldmeier

Mihail Mateev

Gasper Kamensek

Gasper Kamensek

Charles Williams

Charles Williams

alan-murray

Alan Murray

Faraz Shaikh

Faraz Shaikh

Boriana Petrova

Boriana Petrova

Сред лекторите са и вече участвалите в предишни издания на Bulgaria Excel Days професионалисти като колоритния ОЗ дю Солей, Гаспър Каменшек, Михаил Матеев, Чарлз Уилямс, Фараз Шаик, както и Боряна Петрова от ITraining – главен организатор на събитието. Очакваме потвърждение за участие и на keynote speaker от Excel тима на Microsoft.

Мастъркласовете в рамките на събитието, ще бъдат водени от Чанду, Джон Пелтие, Гаспар Каменшек и Тим Хенг.

Залата на Централния Военен Клуб, София

Събитието е насочено основно към корпоративни участници – представители на бизнеса, фокусирано е към водещите български компании и големите чуждестранните фирми в България; както и към професионалисти от чужбина, занимаващи се с Microsoft Excel, Power BI, Data Visualization, VBA, Financial Modelling и Analysis. Лекциите на конференцията и мастъркалосвете ще са от изключителна полза и зa бизнec aнaлизaтopи и експерти, чиято основна дейност е насочена предимно към обработка на бази данни и Big Data анализ на големи масиви информация, създаване custom data модели или работят в сферата на Вuѕіnеѕѕ Іntеllіgеnсе Ѕоlutіоnѕ (ВІЅ).

За повече детайли и информация, разгледайте официалния сайт на Bulgaria Excel Days 2022.

Билети може да закупите и от страницата на Bulgaria Excel Days 2022 в sabitie.BG

 

Excellent Sponsor

Zebra BI

zebra bi

Gold Sponsors

Банка ДСК

The Sales House

 

Тук може да видите кратко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2019”

„Bulgaria Excel Days 2022 – The Most Recent Trends in Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices, and many more“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

 

Прочетете още: