Microsoft обучениe и професионални IT консултации за всеки бизнес

 

От 14-ти до 20-ти декември ще ви предложим курсове и консултации по различните продукти на Microsoft Office, ниво beginners, на специални предколедни цени с отстъпка!

Въпреки че основният фокус на ITraining е насочен към корпоративни обучения на високи нива, поради многобройните индивидуални запитвания, решихме да отделим време за курсове и консултации по Microsoft Office и за начинаещи, в зависимост от постъпилите запитвания и интереса към съответния Office продукт:

microsoft office Ай Трейнинг

1. Microsoft Word – разглеждат се базови теми и основни правила за създаване на дoĸyмeнти, форматиране на дoĸyмeнти и отпечатване; вмъкване на изображения, оформяне на Неаdеr и Fооtеr и др. Версии – от 2003 до 2016.

2. Microsoft Excel – разглеждат се базови теми и основни правила за създаване на елементарни таблици, запознаване c основните типове данни, въвеждане на елементарни ĸaлĸyлaции c Ехсеl; правят се и елементарни анализи чрез сортиране и филтриране и др. Версии – от 2003 до 2016.

3. Microsoft PowerPoint -разглеждат се базови теми и основни правила за създаване на презентация, форматиране на презентация; вмъкване на изображения, оформяне на Неаdеr и Fооtеr, презентационни съвети и др. Версии – от 2003 до 2016.

4. Microsoft Outlook – обхваща базови теми и основни правила за работа с електронна поща; изпращане на писмо, работа с календар, насрочване на задачи и др. Версии – от 2003 до 2016.

Всяко от предлаганите обучения е възможно да бъде модифицирано и програмата може да бъде съобразена изцяло с индивидуалните изисквания и нуждите на потребителите.

microsoft office ITraining курсове

Предколедните обучения и консултации по Microsoft Office за начинаещи ще се проведат на 14-ти, 15-ти, 16-ти,19-ти и 20-ти декември от 10.00 ч. до 17.00 ч., в офиса на ITraining (виж на картата: София, бул. „Цар Борис III“ 85).

Условно разпределението на темите за обученията е следното:

 • 14-ти декември (сряда) – Microsoft Word
 • 15-ти декември (четвъртък) – Microsoft PowerPoint
 • 16-ти декември (петък) – Microsoft Outlook
 • 19-ти и 20-ти декември (понеделник и вторник) – Microsoft Excel

Имате свободата и може да заявите също и индивидуални консултации по всички специфични въпроси и теми, които ви интересуват, свързани с продуктите на Microsoft Office или Windows (7, 8 или 10).

Специалната предколедна цена за еднодневно обучение (8 учебни часа) за всеки един от Microsoft Office продуктите е 60.00 лв., а за половин-дневно обучение (4 учебни часа) – 40.00 лв.

За допълнителна информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Заявка за обучение или индивидуална консултация може да направите чрез формата долу:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Относно(не е задължително)

  Име за издаване на фактура (не задължително)

  ИД номер (не задължително)

  ИД номер по ДДС (не задължително)

  МОЛ (не задължително)

  Адрес (не задължително)

  Допълнителна информация (не е задължително)

  Прочетете още: